2e PW Jeugd 2e Div (Hengelo)


Vandaag had ik mijn 2e plaatsings wedstrijd. De voorbereiding voor de wedstrijd was niet super goed. Mijn trainingen gingen niet zo lekker mijn lichaam was moe en had weinig kracht. Dus ik had de hoop een beetje opgegeven.

Ik was niet echt nerveus voor de wedstrijd want ik was al door naar de kwart finale maar toen we begonnen met inturnen kwamen de zenuwen wel maar het inturnen ging nog best oké. We begonnen op vloer, dat was het toestel dat tijdens de training nog wel het beste van allemaal ging, dus daar had ik wel vertrouwen in. Toen ik eenmaal op vloer aan de beurt was ging het eigelijk helemaal niet zo goed. Ik sprong mijn arabier flikflak streksalto niet door waardoor ik dus een eis heb gemist. Helaas was daarom mijn score ook best laag.

Daarna gingen we naar sprong, dat is eigenlijk een toestel waar ik nooit nerveus voor ben. Dus die ging voor mij doen gewoon goed.

Brug is mijn lievelings toestel dus daar had ik zin in. De oefening ging goed maar ik liet wel een beetje vroeg los met mijn salto. Helaas zijn mijn opzwaaien niet geteld terwijl ze wel boven horizontaal waren.

Balk ging ook heel goed, kleine wiebelen en mijn wisselspagaat ging ook weer goed. En geen val, dat is altijd heel fijn natuurlijk.

Ik ben 7de geworden en door naar de landelijke kwart finale in maart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *