KERSTTOERNOOI 2018

In het begin van het seizoen had ze zich ingeschreven voor het kersttoernooi. Achteraf had ze daar een beetje spijt van want haar lichaam was oververmoeid en kon nu mooi bijkomen in de kerstvakantie en ze had die erna ook al turnstage van 3x uur. Maargoed, beste beentje voorzetten en gaan met die banaan. Haar vriendinnen Tess en Sam waren mee om te kijken. Ze begon op vloer en die ging wel redelijk. Ze vergat wat dingetjes die ze in de laatste week nog besloten had te doen.

Op balk ging het als een speer, mooie strakke balk oefening zonder val. Echt super goed en toen de scores kwamen zagen we ineens dat ze zilver had op balk. Wauw wat fijn en supergoed. Uiteindelijk had ze op vloer brons. Ook prachtig natuurlijk. Sprong had ze zich niet voor ingeschreven en brug ging eigenlijk best heel goed, ze had een mooie strakke oefening met hoge opzwaaien, maar ze werd niet goed beloont voor haar oefening. Toch leuk dat ze even met 2 medailles naar huis ging.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *