1e PW Jeugd 2e Div (Didam)

De eerste wedstrijd van het seizoen en de eerste wedstrijd met haar nieuwe turnvereniging. De allerbeste voorbereiding had ze niet. Door haar enorme groeispurt op dat moment kampte ze met veel blessures plus nog wat extra pechdingetjes. Toch had ze er zin in. Vloer zag ze het meest tegen op en uiteindelijk werd dat haar beste oefening en had ze zelfs de 2e plaats.

Daarna kwam balk. Met helaas een val was het een mooie oefening. Brug had ze ook hele mooie E scores op, maar nog net de opzwaaien boven horizontaal wat toch wat extra punten geeft. Een puntje om aan te werken. Sprong is sprong en dat ging gewoon ok. Niet slecht, niet spectaculair.

Een 8ste plaats op haar eerste plaatsingwedstrijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *